ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιδομενέως 34
Παραλία Πατρών
26333
+30 2610 521000 / +30 2610 525955
+30 2610 525954
INSTAGRAM FEED
Instagram did not return a 200.
© 2017 - Plessas Bros S.A.
Photography by Christina Spiliotopoulou
Designed & Developed by PixelDraw

2. Εθνικές Μεταφορές

ΒΥΤΙΑ, SWAP BODIES, CONTAINERS, ΡΥΜΟΥΛΚΕΣ, TERMINALS

2.1Βυτία

Mεταφορά υγρών υλικών από ειδικά εξοπλισμένα σασί.

Μονάδα μεταφοράς υγρών υλικών (χημικών επικίνδυνων -ADR και μη καθώς και τροφίμων) που διαθέτει πλεονέκτημα στην αποθήκευση και μεταφορά από τα ειδικώς εξοπλισμένα σασί της εταιρείας μας, τα οποία διαθέτουν για τις ανάγκες της εκφόρτωσης συστήματα:

 • Ανατροπών.
 • Αντλιών υγρών τροφίμων και μη.
 • Κομπρεσέρ παροχής αέρος για την υπό πίεση εκφόρτωση υλικού.
 • Κομπρεσέρ αέρος εκφόρτωσης σκόνης.
 • Αντλία κοχλιωτή με υποβοήθηση αέρα, για την εκφόρτιση πλαστικού σε κόκκους.
 • Αξεσουάρ συνδέσεως σωλήνων για όλες τις γνωστές συνδέσεις και αντλιών.

Σύγχρονο σύστημα ανόδου της θερμοκρασίας του υλικού:

 • με ατμό.
 • με ρευματοδότηση.
 • με έλεγχο θερμοκρασίας από το εσωτερικό του βυτίου

2.2Swap Bodies

cmpic

Μονάδα μεταφοράς με πολλές δυνατότητες, όχι αυτοκινούμενη. Για τις μετακινήσεις της συγκεκριμένης μονάδας πραγματοιείται συνδυασμένη μεταφορά (αυτοκίνητο, τρένο, πλοίο) προσφέροντας τη δυνατότητα μετά την εκφόρτωση των αγαθών που μεταφέρει, ξεχωριστά μέρη της να αναδιπλώνονται μεταξύ τους στους χώρους μας και να επιστρέφονται για επαναφόρτωση. Η εταιρεία μας, πάντα πρωτοπόρα στο τομέα των συνδυασμένων μεταφορών χρησιμοποιεί την μέθοδο των αναδιπλούμενων CM (Swap Bodies) από το 1995.  Η μέθοδος αυτή μας δίνει την δυνατότητα προσφοράς μεταφορών χαμηλού κόστους καθώς και ελαχιστοποίηση του χρόνου παράδοσης.

2.3Containers

Εμπορευματοκιβώτιο, σιδερένιο, ερμητικά κλειστό. Πολλές εταιρείες μας αναθέτουν την φόρτωση, εκφόρτωση και φύλαξη κοντέινερ, ιδιοκτησίας τους, χρησιμοποιώντας τα ιδιόκτητα terminal και τα ανυψωτικά μηχανήματά μας (πολυμορφικό γερανό 45 ττ, κλαρκ ανύψωσης 25 ττ -12ττ -5ττ -2ττ) και των εμπορευμάτων που μεταφέρουν. Τα ειδικά διαμορφωμένα σασί, που διαθέτουμε, μπορούν να μεταφέρουν, με ασφάλεια και αξιοπιστία, όλους τους τύπους Containers σε κάθε σημείο της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το εμπορευματοκιβώτιο συνιστά βασικό αντικείμενο της συνδυασμένης μεταφοράς, ενώ αποτελεί ένα ακόμα μέσο που διαθέτει και μπορεί να εξυπηρετήσει η εταιρεία μας.

2.4Ρυμούλκες

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη φύλαξη των ασυνόδευτων ρυμουλκών, καθώς και την παράδοσή τους σε κάθε σημείο της Ελλάδας . Ειδικοί τράκτορες της εταιρείας μας, αλλά και έμπειροι οδηγοί, χρησιμοποιούνται για την είσοδο-έξοδο ασυνόδευτων τρέιλερ από τα F/B της γραμμής Πάτρας – Ιταλίας και Κορίνθου – Ιταλίας όπως και αντίστοιχων δρομολογίων διασύνδεσης μεταξύ όλων των Ευρωπαϊκών Χωρών. Προσφέρουμε επίσης, τη φύλαξή τους σε ιδιόκτητους χώρους μας και την εκφόρτωση αυτών σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια καθώς και στις χώρες που περιβάλλουν αυτήν. Επίσης, αναλαμβάνουμε τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτιού με τα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα τρέιλερ της εταιρείας μας και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας. Μπορείτε εύκολα να εμπιστευτείτε τα τρέιλερ σας για τις παραδόσεις σας και τις φορτώσεις σας καθώς αυτά θα αντιμετωπιστούν σαν δικά μας.

2.5Terminals

ΠΑΤΡΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΛΑΥΡΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Χώροι ιδιόκτητοι και μισθωμένοι σε κομβικά σημεία.

terminal-map english-01

Διαθέτουμε ιδιόκτητους αλλά και μισθωμένους χώρους σε κομβικά σημεία της Πάτρας και της Ελλάδας, με άμεση πρόσβαση από το λιμάνι, την περιφερειακή οδό αλλά και τις εθνικές αρτηρίες, οι οποίοι είναι περιφραγμένοι και φωτιζόμενοι ενώ, επιπροσθέτως, διατίθενται και εγκαταστάσεις αποθήκευσης, χώροι πλυντηρίων και πάρκινγκ που χρησιμοποιούνται για τις καθημερινές ανάγκες των εργασιών μας.

Οι χώροι μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραμονή των ασυνόδευτων τρέιλερ, καθώς και παντός είδους φορτηγού οχήματος.

Κάθε terminal μας βρίσκεται σε θέση στρατηγικής σημασίας στον Ελλαδικό χώρο. Σε κάθε πύλη της Ελλάδας προς το εξωτερικό βρίσκεται και ένα terminal της εταιρείας Plessas Bros.

Μπορούμε, κατά συνέπεια, να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας από κάθε γεωγραφικό σημείο της Ελλάδας. Η εταιρία μας δεν μένει στάσιμη και για το λόγο αυτό συνεχίζουμε να επενδύουμε στην επέκταση των terminals μας στην Ελλάδα.

 • Πάρκινκ νταλικών
 • Φόρτωση – εκφόρτωση και φύλαξη κοντέινερ
 • Αποθήκευση, φύλαξη και διανομή εμπορευμάτων
 • Άμεση δυνατότητα επέκτασης των υπαρχόντων στοιχείων με γνώμονα της ανάγκες της αγοράς και του πελάτη. 
Εθνικές Μεταφορές - Plessas Bros S.A.