ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιδομενέως 34
Παραλία Πατρών
26333
+30 2610 521000 / +30 2610 525955
+30 2610 525954
INSTAGRAM FEED
Instagram did not return a 200.
© 2017 - Plessas Bros S.A.
Photography by Christina Spiliotopoulou
Designed & Developed by PixelDraw

Η Εταιρεία Μας

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΟΝ & ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Από το 1922 κοντά σας

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας και επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία μας χρονολογείται από το 1922 όταν τα μέσα μεταφοράς περιορίζονταν στη χρήση ζώων και κάτω από δύσκολες συνθήκες όπου πρωταρχικό ρόλο έπαιζε ο άνθρωπος.

Μέσα λοιπόν από τις δυσκολίες της εποχής, που μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για την επιβίωση, αναγεννηθήκαμε αλλά και μπορέσαμε να περάσουμε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης από γενιά σε γενιά για να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο το έργο μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Λίγα λόγια
για εμάς

Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Η δραστηριότητά μας χρονολογείται από το 1922 όταν τα μέσα μεταφοράς περιορίζονταν στη χρήση ζώων, κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπου πρωταρχικό ρόλο έπαιζε ο άνθρωπος. Μέσα λοιπόν από τις αντιξοότητες της εποχής, όπου μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για επιβίωση, αναγεννηθήκαμε, κατορθώνοντας να περάσουμε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης, από γενιά σε γενιά, για να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κρατώντας πάντα, από τη αρχή της εξέλιξής μας, τα ηνία στις μεταφορές, το κοινωνικό και επιχειρηματικό μας πνεύμα ήταν αυτό που μας έκανε να ανοίξουμε τον δρόμο και να χαράξουμε την πορεία από την οποία γεννήθηκαν και άλλοι μεταφορείς.

Στο σταθμό οχημάτων, διαθέτουμε πολυμορφικά ανυψωτικά μηχανήματα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προβλέποντας ότι ο τομέας των μεταφορών θα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, η εταιρεία μας επέδειξε αποφασιστικότητα με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 90 ιδιόκτητα οχήματα (Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης – Φ.Δ.Χ.), τα οποία είναι στην διάθεση των πελατών μας.

Ο στόλος των οχημάτων, που απασχολούνται στην εταιρεία μας, καθώς και ο εξοπλισμός μας από νταλίκες όλων των τύπων, υδραυλικούς τράκτορες, LaGross, ανατρεπόμενα, αλλά και ο πρόσθετος εξοπλισμός μας όσον αυτό αφορά στα συστήματα θέρμανσης και εκφόρτωσης βυτίων, όπως και οι αποθήκες, οι χώροι στάθμευσης, τα τέρμιναλ κ.λ.π. είναι ικανά να παρέχουν, με αυτάρκεια, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Θα ήταν για εμάς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να συνεργαστούμε με την πεποίθηση ότι, λόγω της πολυετούς πείρας και της εξειδίκευσής μας στις πάσης φύσεως μεταφορές, θα ανταποκριθούμε απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό μας εργάζεται, όλο το 24ωρο, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιπρόσθετα σας πληροφορούμε ότι είμαστε οι πλέον ανταγωνιστικοί στο θέμα των τιμών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση, ανταποκρινόμενοι άμεσα σε οποιαδήποτε απορία σας.

Φιλικά,
Για την Αφοί Πλέσσα A.E.
Γεώργιος Δ. Πλέσσας

Πρόεδρος

Εταιρικοί
χώροι

Διοίκηση

Θέσεις Parking

Logistics

Operation

Σας γνωρίζουμε ότι στην Πάτρα και επί της οδού Ιδομενέως 34 βρίσκεται η έδρα της Μεταφορικής Εταιρείας Αφοί Πλέσσα Α.Ε. διαθέτοντας ιδιόκτητο γραφείο 245 τ.μ., ιδιόκτητο σταθμό αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις 25 στρεμμάτων και 15 στρεμμάτων ανοικτού χώρου.

Η Εταιρεία - Plessas Bros S.A.