ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Ιδομενέως 34
Παραλία Πατρών
26333
+30 2610 521000 / +30 2610 525955
+30 2610 525954
INSTAGRAM FEED
Instagram has returned invalid data.
© 2017 - Plessas Bros S.A.
Photography by Christina Spiliotopoulou
Designed & Developed by PixelDraw

Οι Υπηρεσίες Μας

ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

01Διεθνείς
Μεταφορές

ΙΤΑΛΙΑ
ΓΑΛΛΙΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΙΣΠΑΝΙΑ
ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ

intertrans

Οποιαδήποτε μεταφορά, γίνεται από εμάς έγκαιρα, με ασφάλεια και οικονομία.

map

Μια από τις βασικές δραστηριότητες της εταιρείας μας είναι η διεξαγωγή Διεθνών Μεταφορών. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα μέσα, που διαθέτουμε, μπορεί να προσφέρει την μεταφορά οποιαδήποτε αγαθού από και πρoς την Ελλάδα από και προς τις περισσότερες Eυρωπαϊκές χώρες. Η στρατηγική θέσης της επιχείρησης μας στην Πάτρα, μας δίνει το πλεονέκτημα να έχουμε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και γρήγορο χρόνο παράδοσης σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Η πολυετής εμπειρία μας, αλλά και οι συνεργασίες μας σε κομβικά σημεία του εξωτερικού, μας κατατάσσουν ψηλά σε σύγκριση με ομοειδείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο κλάδο των διεθνών μεταφορών.

Οι υπηρεσίες μας και τα διαθέσιμα μέσα μας που εξυπηρετούν τις Διεθνείς μεταφορές, ενδεικτικά, είναι:

 • 90 φορτηγά
  Διαφόρων τύπων και πολλαπλών δυνατοτήτων.
 • 120 ρυμουλκούμενα κάθε τύπου
  Μουσαμάδες, ανατρεπόμενα σασί, ανατρεπόμενα με αντλίες, κομπρεσέρ φόρτωσης – εκφόρτωσης υγρών, σκόνης.
 • La gross trailer
 • Εβδομαδιαίες μεταφορές πλήρους φόρτου
  Βασικά δρομολόγια από Αθήνα και Πάτρα προς / από Ιταλία – Γερμανία – Ολλανδία – Βέλγιο – Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
 • Εβδομαδιαίες διανομές
  Βασικά δρομολόγια από Αθήνα και Πάτρα προς / από Ιταλία – Γερμανία – Ολλανδία – Βέλγιο – Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.
 • Door to door service
  Αξιόπιστη διανομή φορτίου οπουδήποτε εντός των αστικών κέντρων, σε οποιαδήποτε πόλη σε όλη την Ελλάδα, με τα ασφαλή μας φορτηγά στο πλαίσιο της άψογης εξυπηρέτησης των πελατών μας.
 • Ειδικές μεταφορές
 • Βαρέα ανυψωτικά μηχανήματα

02Εθνικές
Μεταφορές

National-Transports

Δείτε αναλυτικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες εθνικών μεταφορών.

Οι μεταφορές στο εσωτερικό της Ελλάδας, από την ίιδρυύσήεως της εταιρείας μαςμας, αποτελούν μία από τις βασικότερες δραστηριότητες της. Κάθε είδους μεταφορά μπορεί να διεκπεραιωθεί από εμάς με γνώμονα πάντα τον πελάτη.

Η Ελλάδα, ως επίκεντρο της Ευρώπης, θα είναι πάντα η αφετηρία των μεταφορών για την εταιρεία μας.

Παρακολουθούμε όλες τις μεταφορές, από την παραλαβή μέχρι την παράδοση και ενημερώνουμε, εγκαίρως, τον πελάτη σε περίπτωση καθυστερήσεων ή οποιωνδήποτε αλλαγών.

 • Καθημερινές παραδόσεις σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.
 • Βράχυπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη αποθήκευση φορτίων.
 • Αποτελεσματική διανομή σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
 • Ασφάλιση φορτίων.
 • Συσκευασία / Ανασυσκευασία / Αποσυσκευασία.
 • After sales εξυπηρέτηση.
 • Παραδόσεις σε όλα τα νησιά της Ελλάδας.
 • ADR-παραδόσεις επικίνδυνων φορτίων.
 • Παραδόσεις Ξηρών Φορτίων.
 • Παραδόσεις Υγρών Φορτίων.
 • Μεταφορές με ελεγχόμενη Θερμοκρασία (Ψυγεία).

Ο στόλος των 90 φορτηγών σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε ζήτηση για μεταφορά οποιουδήποτε αγαθού.

03Logistics

ΠΑΡΑΛΑΒΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η περιοχή για την φύλαξη και μεταχείριση των εμπορευμάτων είναι άμεσα προσβάσιμη από το νέο λιμάνι της Πάτρας και τις κεντρικές εξόδους της πόλης.

Η περισυλλογή των προϊόντων πραγματοποιείται υπό την ευθύνη της εταιρείας μας από την προτεινόμενη από τον πελάτη τοποθεσία και με τη χρήση των δικών της μέσων μεταφοράς ή με τη χρησιμοποίηση ναυλωμένων μέσων τρίτων.

 

Αυτή η περιοχή είναι περιφραγμένη, ασφαλισμένη, προστατευόμενη σε 24ωρη βάση, ενώ είναι εξοπλισμένη με:

 • Ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού με κάμερες και φωτοκύτταρα
 • Πλήρες σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς και πυροπροστασίας
 • Ανυψωτικές συσκευές για τη φόρτωση και εκφόρτωση των εμπορευμάτων
 • Πλήρες μηχανογραφημένο σύστημα επεξεργασίας δεδομένων αποθήκης

 

Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει ό,τι τυχόν μπορεί να απαιτηθεί, όπως:

 • Παλετοποίηση φορτίων
 • Ενοποίηση φορτίων

04Port
Handling

ΠΑΤΡΑ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
ΛΑΥΡΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την επιβίβαση και αποβίβαση ασυνόδευτων trailers στα Ελληνικά λιμάνια από ιδρύσεώς της. Η μεγάλη μας επαγγελματική εμπειρία και ο σύγχρονος εξοπλισμός , μας έχουν κατατάξει ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου ενώ η εμπιστοσύνη των πελατών μας έχει οδηγήσει στη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών στα λιμάνια της Ελλάδας. Ευθύς εξαρχής από την ίδρυση της εταιρίας μας, ο πρωταγωνιστικός μας ρόλος στο Λιμάνι της Πάτρας μας έχει εξοπλίσει με σημαντική πείρα στην διαχείριση των υπηρεσιών εισόδων και εξόδων των ασυνόδευτων τρέιλερ και φορτίων με την χρήση υπερσύγχρονων μέσων.

05Συνδυασμένες
Μεταφορές

Combined-TRansports

Έχουμε συνάψει σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες μεταφορών και ναυτιλίας σε νευραλγικά λιμάνια και αστικά κέντρα της Ευρώπης.

Μέσα από το συνδυασμό των μεταφορικών μέσων η εταιρεία μας πραγματοποιεί κάθε είδους μεταφορά, σε οποιοδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο, με εγγυημένο, άμεσο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Ειδικότερα, λόγω του ότι είναι συνεχώς online με τους εταίρους της, η ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε. αξιοποιεί πλήρως το χρόνο και τη διαθεσιμότητα των μέσων μεταφοράς, ανάλογα με την κάθε περίπτωση και την περίσταση.

Έχοντας έτοιμο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, τις κατάλληλες θέσεις/περιοχές, εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και ένα σημαντικό αριθμό οχημάτων κάθε είδους, κινητών αμαξωμάτων, εμπορευματοκιβωτίων και βυτιοφόρων, η εταιρία μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε τύπο  φορτίου/αποστολής.

06Ειδικές
Μεταφορές

Η εταιρεία μας, μέσω της διαρκούς και συνεπούς παρουσίας της στον τομέα των μεταφορών, έχει επιτύχει την άμεση ανταπόκρισή της και στον τομέα των Ειδικών Μεταφορών σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η Αφοί Πλέσσα Α.Ε., μέσω του συνδυασμού των παραπάνω μέσων μεταφοράς, πραγματοποιεί κάθε είδους μεταφορική εργασία σε οποιοδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο, με ένα εγγυημένο, άμεσο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε επιτυχημένοι ως εταιρεία εάν, εκτός από τις συμβατικές μεταφορές, δεν είμαστε εξειδικευμένοι και στις ειδικές μεταφορές. Αναλαμβάνουμε, ως εκ τούτου, την ασφαλή μεταφορά οποιασδήποτε ζήτησης με τα ειδικά πολυμορφικά μηχανήματα που διαθέτουμε. Το σκέλος των ειδικών μεταφορών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας και πραγματοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας. Μπορούμε, φυσικά, να αναλάβουμε οποιαδήποτε ειδική μεταφορά από και προς την Ελλάδα.

07Parking 24/7

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
ΦΑΓΗΤΟ & ΚΑΦΕΣ
WC
WiFi
ΦΟΡΤΩΣΗ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Parking-Lots

Μόνο 2 χιλιόμετρα από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας.

Parking-map

Η εταιρεία μας εδράζεται σε ένα πλήρως διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο 25.000m2, 120 θέσεων 15μετρων φορτηγών και σε απόσταση μόνο 2 χιλιομέτρων από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας. Μόλις ένα χιλιόμετρο από την έξοδο της περιμετρικής, που οδηγεί στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας, μπορείτε να βρείτε τις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι για όλες τις απαιτήσεις. Η διαμόρφωση των χώρων μας, σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια. Οι χώροι μας είναι πλήρως διαμορφωμένοι, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, διαθέτοντας, παράλληλα, όλες τις απαραίτητες υποδομές στάθμευσης και αποθήκευσης, καθώς και εκείνες που αφορούν στον τομέα της ατομικής υγιεινής και φροντίδας.

 • Κλειστό κύκλωμα με 24ωρη παρακολούθηση περιμετρικά και εσωτερικά του χώρου.
 • 24ωρη αστυνόμευση με μόνιμο προσωπικό της εταιρείας αλλά και από ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες.
 • Συνεχής λειτουργία όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθ’ όλο το έτος, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε κάθε περίσταση και ανά πάσα στιγμή.
 • Υπηρεσίες φόρτωσης – εκφόρτωσης καθώς και αποθήκευσης εμπορευμάτων.
 • Bοηθητικοί χώροι προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

08Πώληση
Containers

Containers

Διαθέτουμε προς πώληση containers διαφόρων διαστάσεων. Τα containers είναι είτε καινούρια ή μεταχειρισμένα, ενώ, αν απαιτηθεί, μπορούν να διαμορφωθούν κατάλληλα (διαμόρφωση πόρτας, παραθύρου κ.λ.π.) προκειμένου να σας παρέχουμε μία άμεση, έξυπνη και οικονομική λύση με στόχο τις ανάγκες στέγασης και αποθήκευσής τους.

09Πώληση
Παλετών

Palettes

Η παλέτα δεν αποτελεί μόνο αναπόσπαστο κομμάτι της μεταφοράς είναι και εμπορεύσιμο είδος από την εταιρεία μας. Διαθέτοντας μια σημαντική γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών, μπορούμε να παρέχουμε με οικονομικό κόστος την αγορά αυτών καθώς και την μεταφορά τους σε οποιοδήποτε σημείο μας ζητηθεί.

10Booking

Booking

H εταιρία μας είναι εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών booking, από και προς τα λιμάνια της Ελλάδας και της Ιταλίας, ενώ οι τιμές μας είναι οι ανταγωνιστικότερες της αγοράς. Η συνεχόμενη ενασχόλησή μας με τα λιμάνια, μας έχει φέρει στην θέση να παρέχουμε υπηρεσίες booking σε όλα τα λιμάνια της Ελλάδας, προς και από το εξωτερικό, καθώς και στα νησιά της χώρας.

11Parking
Σκαφών

Σύγχρονο parking σκαφών στην Πάτρα.

 • Με στεγασμένους ή ανοικτούς χώρους.
 • Με οργανωμένη 24ωρη φύλαξη.
 • Πολύ κοντά στη λιμενική ζώνη της Πάτρας.
 • Μεταφορά των σκαφών από και προς το parking.
 • Δυνατότητα ανεφοδιασμού με καύσιμα και νερό.
 • Τιμές ανταγωνιστικές.
Οι Υπηρεσίες Μας - Plessas Bros S.A.