Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες στο χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Η δραστηριότητά μας χρονολογείται από το 1922 όταν τα μέσα μεταφοράς περιορίζονταν στη χρήση ζώων, κάτω από δύσκολες συνθήκες, όπου πρωταρχικό ρόλο έπαιζε ο άνθρωπος. Μέσα λοιπόν από τις αντιξοότητες της εποχής, όπου μοναδικός σκοπός ήταν ο αγώνας για επιβίωση, αναγεννηθήκαμε, κατορθώνοντας να περάσουμε το μήνυμα της ανάπτυξης και της επαγγελματικής συνείδησης, από γενιά σε γενιά, για να γίνουμε μία από τις μεγαλύτερες, διαχρονικά, μεταφορικές εταιρείες με αναγνωρισμένο έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κρατώντας πάντα, από τη αρχή της εξέλιξής μας, τα ηνία στις μεταφορές, το κοινωνικό και επιχειρηματικό μας πνεύμα ήταν αυτό που μας έκανε να ανοίξουμε τον δρόμο και να χαράξουμε την πορεία από την οποία γεννήθηκαν και άλλοι μεταφορείς.

Στο σταθμό οχημάτων, διαθέτουμε πολυμορφικά ανυψωτικά μηχανήματα με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προβλέποντας ότι ο τομέας των μεταφορών θα βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, η εταιρεία μας επέδειξε αποφασιστικότητα με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 150 ιδιόκτητα οχήματα (Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης – Φ.Δ.Χ.), τα οποία είναι στην διάθεση των πελατών μας.

Ο στόλος των οχημάτων, που απασχολούνται στην εταιρεία μας, καθώς και ο εξοπλισμός μας από νταλίκες όλων των τύπων, υδραυλικούς τράκτορες, LaGross, ανατρεπόμενα, αλλά και ο πρόσθετος εξοπλισμός μας όσον αυτό αφορά στα συστήματα θέρμανσης και εκφόρτωσης βυτίων, όπως και οι αποθήκες, οι χώροι στάθμευσης, τα τέρμιναλ κ.λ.π. είναι ικανά να παρέχουν, με αυτάρκεια, άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Θα ήταν για εμάς μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να συνεργαστούμε με την πεποίθηση ότι, λόγω της πολυετούς πείρας και της εξειδίκευσής μας στις πάσης φύσεως μεταφορές, θα ανταποκριθούμε απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Το εξειδικευμένο τεχνικό και διοικητικό προσωπικό μας εργάζεται, όλο το 24ωρο, με σκοπό την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επιπρόσθετα σας πληροφορούμε ότι είμαστε οι πλέον ανταγωνιστικοί στο θέμα των τιμών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και εξυπηρέτηση, ανταποκρινόμενοι άμεσα σε οποιαδήποτε απορία σας.

ΠΕΤΡΟΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ