Η ιστορία μας

Η εταιρεία μας, ιδρυμένη το 1922, αναπτύχθηκε μέσα από δύσκολες συνθήκες όπου οι μεταφορές εξαρτώνταν από τη χρήση ζώων και την ανθρώπινη δύναμη. Παρά τις προκλήσεις, κατάφερε να επιβιώσει και να αναπτυχθεί, διατηρώντας την πρωτοπορία στις μεταφορές και μεταφέροντας την αξία της επαγγελματικής συνείδησης από γενιά σε γενιά. Σήμερα, είναι μία από τις μεγαλύτερες μεταφορικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με 90 ιδιόκτητα οχήματα (Φορτηγά Δημόσιας Χρήσης) προς υπηρεσία των πελατών της.

See more

Code of conduct

Η ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον κλάδο των μεταφορών, ο οποίος σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από ένα αυστηρό κανονιστικό πλαίσιο (διεθνείς κώδικες, εθνικό δίκαιο & εθνικοί κανόνες), ενώ η  ίδια η λειτουργία της επηρεάζεται – στο πλαίσιο της αυτοδέσμευσής της – από εμπεριστατωμένες και αυστηρά ελεγχόμενες Πολιτικές.

Default State Animated State

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις σ’ έναν ιδιόκτητο και λειτουργικό χώρο 25.000 τ.μ. μόλις δύο χιλιόμετρα από το νέο Λιμάνι της Πάτρας και ένα χιλιόμετρο από την έξοδο της Περιμετρικής.
Στο πλαίσιο του στρατηγικού, επενδυτικού της σχεδιασμού πρόσφατα η εταιρεία απέκτησε ακόμη έναν όμορο ιδιόκτητο χώρο 12,5 στρεμμάτων, καθώς και νέο κτίριο, στο οποίο μεταστεγάστηκαν οι οικονομικές της υπηρεσίες. Όλες οι κτιριακές υποδομές της εταιρείας, έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ασφάλεια, ευελιξία, αποτελεσματικότητα, άνεση και λειτουργικότητα.
Στα ειδικά διαμορφωμένα πάρκινγκ της εταιρείας μας, τα οποία εκτός από ασφάλεια και υποδομές αποθήκευσης διαθέτουν ειδικούς χώρους πλήρως εξοπλισμένους που πληρούν όλα τα κριτήρια ατομικής υγιεινής και για την άνετη διαμονή των επαγγελματικών οδηγών, μπορούν να φιλοξενηθούν περισσότερα από 120 15μετρα φορτηγά και νταλίκες.
Οι οδηγοί μπορούν να εξασφαλίσουν εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας μέσω προκράτησης (booking), τόσο για τη στάθμευση των οχημάτων τους, όσο και για τη δική τους διαμονή.
Τα πάρκινγκ λειτουργούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθ’ όλο το έτος, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, σε κάθε περίσταση και ανά πάσα στιγμή.

transport patra

Οι χώροι μας διαθέτουν:
– Κλειστό κύκλωμα με 24ωρη παρακολούθηση περιμετρικά και εσωτερικά του

χώρου.

– 24ωρη φύλαξη με μόνιμο προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας security αλλά και ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες

– Υπηρεσίες φόρτωσης – εκφόρτωσης καθώς και αποθήκευσης εμπορευμάτων.

– Βοηθητικούς χώρους προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους οδηγούς που

κάνουν χρήση του πάρκινγκ

– Υποδομές για την ατομική υγιεινή, όπως πλυντήριο με αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού δεξαμενών τροφίμων

– Σύστημα θέρμανσης δεξαμενών (ατμό / νερό)

Μόνο 2 χιλιόμετρα από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας.

Η εταιρεία μας εδράζεται σε ένα πλήρως διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο 25.000m2, 120 θέσεων 15μετρων φορτηγών και σε απόσταση μόνο 2 χιλιομέτρων από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας. Μόλις ένα χιλιόμετρο από την έξοδο της περιμετρικής, που οδηγεί στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας, μπορείτε να βρείτε τις εγκαταστάσεις μας, οι οποίες καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας. Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι για όλες τις απαιτήσεις. Η διαμόρφωση των χώρων μας, σας δίνει την δυνατότητα να μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε με απόλυτη ασφάλεια. Οι χώροι μας είναι πλήρως διαμορφωμένοι, πληρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, διαθέτοντας, παράλληλα, όλες τις απαραίτητες υποδομές στάθμευσης και αποθήκευσης, καθώς και εκείνες που αφορούν στον τομέα της ατομικής υγιεινής και φροντίδας.