Βοnus Card για το προσωπικό μας

Η Plessas Bros επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της η ευημερία του οποίου εκτός από την ανάπτυξη της εταιρείας αποτυπώνεται στην κοινωνία, στην οικογένεια, ακόμη και στην αυτοπεποίθηση του ίδιου του εργαζόμενου θέτει σε εφαρμογή για το προσωπικό της την Bonus Card.

Mία υπηρεσία επιβράβευσης που αφορά όλους τους εργαζόμενους της Plessas Bros και τα μέλη των οικογενειών τους, ως ελάχιστη αναγνώριση και ανταπόδοση της προσφοράς τους στην εταιρεία και των προσπαθειών τους για τη συνεχή της εξέλιξη.

Με την Bonus Card οι εργαζόμενοι θα έχουν εκπτώσεις σε μία σειρά προϊόντων και υπηρεσίες από διάφορες τοπικές επιχειρήσεις.

Η Plessas Bros απευθύνθηκε σε αρκετές επιχειρήσεις οι οποίες ανταποκρίθηκαν θετικά και συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της Bonus Card που εξέδωσε η εταιρεία αποκλειστικά για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, ενώ την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι επαφές για τη διεύρυνση της λίστας των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που σκοπός είναι να επικαιροποιείται συνεχώς, παρέχοντας στο προσωπικό ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών σε προνομιακές τιμές.

Η Bonus Card είναι μία ακόμη ανταμοιβή και ένδειξη σεβασμού απέναντι στο προσωπικό της Plessas Bros.

Author