Ο μεγαλύτερος χώρος στάθμευσης φορτηγών στη Δυτική Ελλάδα

Η εταιρεία Αφοί Πλέσσα σας συνοδεύει με ασφάλεια στο ταξίδι σας, επτά ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, διαθέτοντας το μεγαλύτερο χώρο στάθμευσης φορτηγών σε όλη τη Δυτική Ελλάδα.

Άλλη μια πρωτοποριακή υπηρεσία στάθμευσης φορτηγών βραχυχρόνιας ή μακροχρόνιας παράδοσης που εξασφαλίζει την ασφάλεια των επαγγελματικών οχημάτων και των εμπορευμάτων και την άνετη εξυπηρέτηση των οδηγών.

Ειδικότερα, το πάρκινγκ φορτηγών της Αφοί Πλέσσα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο ιδιόκτητο χώρο 40.000 τ.μ. 350 θέσεων σε απόσταση μόλις δύο χιλιομέτρων από το Νέο Λιμάνι της Πάτρας.

Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και πλήρως εξοπλισμένοι, πληρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες υποδομές για τη στάθμευση βαρέων οχημάτων, την αποθήκευση φορτίων και την άνετη παραμονή των οδηγών με άμεση εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το δυνατό σημείο του χώρου στάθμευσης φορτηγών της Plessas Bros είναι η ασφάλεια και η προστασία που παρέχει. Διαθέτει κλειστό κύκλωμα με 24ωρη επιτήρηση περιμετρικά και στο εσωτερικό του χώρου με πολυάριθμες κάμερες υψηλής απόδοσης συνδεδεμένες με το κέντρο ελέγχου, 24ωρη αστυνόμευση με μόνιμο προσωπικό της εταιρείας αλλά και από εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, προβολείς, ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού, πλήρες σύστημα πυρανίχνευσης και πυροπροστασίας κ.λπ.
Παράλληλα, στον χώρο στάθμευσης φορτηγών της Αφοί Πλέσσα παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτωσης – εκφόρτωσης καθώς και αποθήκευσης εμπορευμάτων με ειδικά ανυψωτικά μηχανήματα, παροχή ρεύματος, ενώ λειτουργεί μηχανογραφικό σύστημα επεξεργασίας δεδομένων για τα αποθηκευμένα φορτία.
Επίσης, η εταιρεία θέτοντας ως προτεραιότητα τον άνθρωπο και σεβόμενη τους επαγγελματίες οδηγούς στις εγκαταστάσεις της διαθέτει υποδομές που εξασφαλίζουν την ασφαλή και άνετη εξυπηρέτησή τους. Συγκεκριμένα, διαθέτει αναψυκτήριο για καφέ ή φαγητό, άνετους χώρους για την προσωπική τους φροντίδα και υγιεινή (WC, ντους), καθώς και WI FI υψηλής ταχύτητας.

Με την Plessas Bros το ταξίδι είναι πάντα πιο ασφαλές!

Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *