Παλέτες: Ο ισχυρός μας σύμμαχος στις μεταφορές

Σταθερή αξία στην εφοδιαστική αλυσίδα αποτελούν οι ξύλινες παλέτες, οι οποίες αποτελούν τον ισχυρό μας σύμμαχο στην ασφαλή μεταφορά φορτίων και προϊόντων. Τα οφέλη της χρήσης των παλετών που χρησιμοποιούνται σε ευρεία κλίμακα από τον κλάδο των μεταφορών για την αποστολή και την αποθήκευση αγαθών έχουν αναγνωριστεί από την παγκόσμια βιομηχανία.

Το κυρίαρχο πλεονέκτημα της χρήσης παλετών είναι ότι διευκολύνουν τη μεταφορά των εμπορευμάτων, προστατεύοντας το προϊόν, καθώς είναι ανθεκτικές και απορροφούν τους κραδασμούς, συγκρατούν το βάρος, κ.α.

Ειδικά στις μεταφορές οι παλέτες δίνουν τη δυνατότητα ευκολότερης ανύψωσης, αφού λόγω της ελαφριάς δομής τους δεν προστίθεται μεγαλύτερο βάρος στα προϊόντα που αποστέλλονται, ενώ στοιβάζονται με  πιο ευέλικτο τρόπο. Ακόμη η ανθεκτικότητα και η αντοχή τους διασφαλίζουν την ασφαλή μεταφορά των συσκευασμένων προϊόντων, για τα οποία δεν υπάρχει κίνδυνος να μετακινηθούν.

Παράλληλα, ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης παλετών είναι πως λόγω του μικρού τους βάρους μπορούν εύκολα να μετακινηθούν, ενώ εξαιτίας και του μικρού τους μεγέθους καταλαμβάνουν πολύ λίγο χώρο. Ακόμη ένα από τα σημαντικά χαρακτηριστικά τους είναι πως επαναχρησιμοποιούνται και είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

Με μακρά εμπειρία στο χώρο των μεταφορών και αναγνωρίζοντας τα οφέλη της χρήσης παλετών η Plessas Bros έχει συμπεριλάβει στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, την εμπορία τους. Η εταιρεία διαθέτει μια σημαντική γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων παλετών, παρέχοντας οικονομικές προτάσεις που δεν αφορούν μόνο την προμήθεια, αλλά και τη μεταφορά τους σε οποιοδήποτε σημείο ζητηθεί.

H Plessas Bros παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση ενίσχυσης της παραγωγικότητας με έξυπνο και αποδοτικό τρόπο και μείωσης του κόστους!

Author